Home

Aceasta interventie este relativ fara un scop. Sau nu are in spate un eveniment care s-o justifice. E “rodul” gandurilor mele zilnice. Saptamana care a trecut am avut o gramada de ganduri, si cum s-au intamplat multe: CERN, mi-am luat masina nou, Metallica a scos album nou, Poojah (sotia mea, pentru care nu stiati) isi schimba jobul am ajuns sa ma gandesc mai mult; la mine, la cei dragi, la Dumnezeu… usual stuff. Prin urmare, ar putea fi un articol fara cap si fara coada. Dar asta sunt eu… si v-am promis sa nu ascund nimic 🙂 

Mi s-a reconfirmat ca Dumnezeu iubeste oamenii harnici si onesti si ca restul canoanelor sunt doar o forma sofisticata de a spune ce asteapta El de la noi. M-am tot gandit in acelasi timp cat sunt eu de insignifiant pentru o gramada de lucruri care se intampla pe lumea asta. Mi-am dat seama cat e de important este sa ai un echilibru in jurul tau si oameni care te iubesc sau macar simpatizeaza. Mi-am dat seama ce important este sa iti indeplinesti vise. Am realizat si cat e de important sa ai rabdare pe lumea asta. Am constientizat pentru a nu stiu cata oara ca pentru a’ti controla stamina ai nevoie de multa intelegere pentru nevoile sau convingerile altora. 

Am ajuns la concluzia ca intr-adevar putine lucruri pot sa iti stea in cale atunci cand esti convins ca poti sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Mi-am dat seama ca mi-am neglijat o parte dintre prieteni si ca trebuie sa fiu mai atent cu asta. Mi-am dat seama ca totul in profesie tine de consecventa si onestitate, si mai putin de forta si patima. 

Mi-am dat seama ce mult imi iubesc sotia si parintii. Mi-am dat seama ca pot mai mult din punct de vedere profesional. Am realizat cat este de important sa visezi si sa te gandesti numai la ce e bine. Mi-am readus aminte ce bine e sa te imbeti cateodata si sa dansezi pana la epuizare.

Life is good, people!

3 thoughts on “De viata

  1. Am senzatia ca mai ai putin si explodezi de atata entuziasm. Sa fie formula fericirii sau reteta succesului? Totusi i-as spune pasiune pentru viata!

    Frumos scris..felicitari!

    Keep it simple!
    Elena.

  2. 10q & rspkt! tocmai mi-a venit o idee de business, dupa ce am citit mesajul tau! asta inseamna sa share-uiesti! e drept, m-a ajutat si don pasqual, sauvignon blanc, Juanico Uruguay, da Familia Deicas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s