Home

Pentru ca am optat pentru reprezentarea “grafica” a prietenilor sub forma de animale, urmatorul protagonist, Hush(panu’) nu poate sa ia in mintea mea decat imaginea unui cal (de competitie). Sper sa imi inteleaga bine intentiile, provided ca va gasi si timpul sa citeasca.

Multi care nu ne cunosc si ne vad impreuna ne considera frati… Hush e omul la care as apela prima oara daca ar fi sa imi schimb jobul, daca as vrea sa ii cer o opinie despre mediul de business si daca simt nevoia sa ma aberez, fara sa ma simt penibil, asa cum faceam in timpul facultatii. Daca vreau sa rad cu pofta, la niste glume smart, ii propun sa ne intalnim. 

Cand intra Hush intr-o incapere, este sigur vazut, nu doar pentru ca are 1:90 🙂 . E probabil persoana capabila sa vorbeasca de ultimele noutati in materie de imbracaminte pentru soldatii americani, si sa treaca repede la un subiect din muzica, film sau istorie. Si fara sa isi bata prea tare capul. Si daca poate sa iti vorbeasca doua zile despre bursele internetionale si produsele derivate, la un minut dupa iti zice fara ezitare doua strofe de pe ultimul album Parazitii :). Nu spun ca e genial, dar cu siguranta e briliant. Practica o gramada de sporturi, dar nu se uita la fotbal. Putea fi diplomat, sau instructor de karate. Putea fi doctor, sau voce intr-o formatie rock. Putea fi orice si mai mult decat atat. A hotarat sa devina bancher… 🙂 Nu e paradoxal, e doar complex.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s