Home

Socrul meu are o vorba, cand ne mai amuzam: “Pe lume sunt doua categorii de oameni: fraieri si shmecheri. Eu toata viata am fost shmecher”.

Citeam pe tolo.ro povestea mult-discutatului slogan/ brand de tara “Romania, The Land of Choice”. Inteleg ca ministerul turismului a omis inregistrarea la OSIM. Conform articolului, niste baieti deshtepti au inregistrat la OSIM acest slogan inainte sa o faca ministerul… adica le apartine. Ceea ce, daca este o “pe bune”, ar coincide cu nevoia organica, fireasca, a demisiei ministrului cu pricina. Sigur, nu ne putem astepta la acest gest. 

Dar daca in povestea asta, ministrul turismului nu e fraieru’? Daca miscarea a fost una gandita, astfel incat, pentru “eliberarea de sarcini” a sloganului ministerul turismului va plati o suma frumusica ingeniosilor care au fost mai iuti de picior? Sigur, ar fi o gainarie ordinara. Si sigur, scenariul este unul paranoic; si imi cer scuze a priori celor care mai trec pe aici ca iar am cazut in derizoriul politic!

Cu toate acestea, merita sa punem problema putin in balanta. Ce ipostaza credeti ca are ministrul turismului in aceasta poveste: fraiera sau shmechera?

One thought on “Fraieri sau shmecheri?

  1. norocoasa. daca n-are voie sa foloseasca sloganul pentru ca e inregistrat de altii, s-a scos! nu-i va fi legat numele de aceasta prostie. ok, va ramane legat de gafa, dar cred ca “pentru ţară” va fi mai bine 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s