Home

De cativa ani buni, o gasca de prieteni s-au hotarat sa dea sportului (baschetului in particular) o alta dimensiune. Ei s-au hotarat ca viata lor profesionala sa si-o dedice pasiunii de-o viata si, drept urmare, s-au apucat de o afacere. Au numit-o Sport Arena

sportarena_streetball1

 

Sursa: http://www.3la3.ro 

Daca te uit pe site-urile lor, ai putea spune ca in spate este o armata de oameni, o adevarata industrie. In esenta, e doar multa daruire. In timpul campionatelor de street-ball dorm acolo, pentru ca programul timp de trei zile este aproape non-stop. Daca e de carat ceva… ei cara! Daca trebuie sa arbitreze un meci… o fac! Ei isi fac singuri contractele, ei isi aranjeaza singuri business-ul, ei vand, ei monteaza, ei alearga de la un sponsor la altul… ei fac tot! De multe ori au probleme cu sponsorizarea. Este surprinzator cum lumea nu intelege puterea de promovare a unui astfel de eveniment. Acolo sunt numai tineri si copii. Adica viitoarea masa de clienti… Dupa un turneu ca asta sunt storsi de energie; dar plini de satisfactie.

Daca stai de vorba cu Deshteptu’ (unul dintre ei, care ne este si prieten), afli ca practic poti avea o viata implinita fiind tu insuti 24 din 24, avand ca repere doar visul si intuitia, urmarindu-ti doar pasiunea, vazand in toate obstacolele si magariile doar subiecte de amuzament. 

14_mare_IMG_4032

Ideea e cam asa: daca vreti o gura proaspata, plina de viata mergeti la unul dintre turneele lor. Cel de primavara se desfasoara chiar zilele astea in complexul de la Politehnica. Pe terenurile lor joaca vedete (tocmai l-am vazut pe CRBl intr-una din echipe), echipe de fosti baschetball-isti, studenti, elevi, copii sub 14 ani, chiar si de gradinita, fete si baieti in egala masura, oameni in carucior, americani, francezi, sarbi, rusi… S-a dus vestea ca e rost de entertainment.

O gura maaaare de energie! Gasiti in acest LINK o imagine a ceea ce se intampla acolo.

One thought on “Templul baschetului de strada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s