Home

…sau…

Sunt mandru ca mi-am prevazut si construit sansa!” “Cum ati facut asta?” “Sunt arhitect!

…sau…

Ministerul de Finante e sarac, pentru ca e prost!

… sunt cateva dintre ideile  din acest interviu. Cand aveti vreme! 😉

Un lucru m-a bagat in ceata: legat de usurinta de a inregistra o afacere in Romania, dl. Patriciu ne spune ca intr-un clasament international suntem pe locul 55. Dl. Chirovici ne spune ca suntem pe locul 22…

Eu pe cine sa cred?!

Advertisements

6 thoughts on ““Nu fiarele fac profit; ci oamenii…”

 1. Patriciu e sincer cand afirma ca criza inseamna “un schimb de proprietate”. Dar nu merge pana la capat cu ceea ce afirma, pentru ca e vorba, de fapt, despre rapt. Mai e si pudic capitalistu’ lu’ peshte. Capitalismul sec.19-18 e prezent si in era internetului. Bineinteles ca nu-l iarta pe Basescu, dar nu pentru ca ar fi violat Romania, ci pentru un motiv mult mai concret: l-a tinut o noapte printre puscariasi. Sunt curios daca, la un moment dat, cineva il va ierta pe Patriciu pentru ce a facut el personal in ultimii 15 ani.

 2. Am mai scris despre optiunile la indemana shtampilei cu ceva vreme in urma:

  https://takeda.wordpress.com/2009/03/11/leii-si-hienele/

  Imi mentin parerea de atunci. dincolo de ceea ce a facut/ o fi facut, ceea ce spune, are pe fond substanta (asumam ca e bine ce zice popa, nu ce face popa!).

  Personal, nu pot pleca de la prezumtia de vinovatie in cazul presedintelui. Cu siguranta insa discursul dumnealui imi repugna. Pentru simplul fapt ca este prea putin elegant.

  Articolul face parte din categoria S.L.A.M. Ceea ce pe site-ul lui Takeda inseamna: Strategie, Leadeship, Afaceri si Management. Domnul presedinte exceleaza doar la S. Patriciu… la toate 4!

 3. Depinde, probabil, de clasament. Cel al Forumului Economic Mondial ne claseaza – din pdv mentionat – pe locul 22 din circa 140 de state monitorizate. Din pdv al drumurilor suntem mai jos de 120, undeva linga Mongolia:)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s