Home

Anul asta am simtit parca mai profund ca oricand “spiritul Craciunului”. Dincolo de aromele din bucatarie (unde am poposit mai mult decat in anii trecuti); dincolo de stratul de zapada inca generos; dincolo de oamenii aflati in iuresul cadourilor; dincolo de luminile multicolore palpaind printre ramurile de brazi la geamurile blocurilor; dincolo de mesajele care curg pe telefon sau pe e-mail… Craciunul se aude si miroase altfel pentru mine anul asta.

E acea perioada din an cand incepi sa te gandesti ce s-a intamplat in anul care a trecut; te gandesti ce faceai pe vremea asta anul trecut; cati prieteni s-au mai adaugat; iti imaginezi cum va fi la anu’ pe vremea asta. Cate lucruri de care sa fi mandru au iesit din mana ta; sau cate greseli sau zbarne ai comis. Cat de bun ai fost. Lucruri obisnuite…

Imi doresc ca anul care vine sa vad atat in grupul meu de apropiati, dar si la o scara ceva mai larga, un sentiment de incredere si mult echilibru sufletesc.

Asta va doresc si voua, cei care va faceti din cand in cand vreme sa mai cititi acest “jurnal”… cu siguranta nu acum, cand imi inchipui ca impachetati ultimele cadouri, sau rostogoliti ultimele sarmale, sau deja v-ati asezat in jurul bradului, sau in fata focului cu o cana de vin rosu, aburind a scortisoara, asteptandu-l pe Moshu’.

Ceva care sa semene cu asta:

Sau cu asta 😉

Craciun Fericit tuturor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s