Home

Pen’ca nu vreau sa pierd prea curand zona zen castigata in ultima vreme (a propos de nervu’ legat de melteni), va propun un cantecel. Tare zglobiu. Auzit, bineinteles, la Guerrilla. Care are cele mai vesele si optimiste acorduri pe care le-am auzit in ultimele… 6 luni?! Putin psihedelice, ce-i drept, dar realmente mi-a ridicat moralul. In plus, e foarte usor de cantat la tobe…

Deci?

Update! Si daca tot suntem la zen zone, o “pilda” care mi-a placut. Si pe care am mai tratat-o, aproape de cate ori am facut invitatia de a fi mai buni.

A propos de lupta cu sinele si faptul ca ce nutrim, aia primim… Zice legenda (o prezint in stil Haiavatha 😉 ) ca un batran intelept, indian, vorbea cu un copil din tribul lui.

“In fiecare dintre noi sunt doi lupi care se lupta. Lupul bun – bucuria, pacea, iubirea, speranta, linistea, modestia, bunatatea, bunavointa, generozitatea, adevarul si compasiunea. Si lupul rau – furia, gelozia, invidia, tristetea, regretele, aroganta, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea, vanitatea si mania.”

“Si care castiga?” intreba copilul.

“Cel pe care il hranim”.

3 thoughts on “OK! Back to Zen Zone!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s