Home

Oamenii pot sa uite ce ai spus despre ei, dar… nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

Folosesc acest prilej pentru a va anunta ca ma lansez intr-un proiect tip blue ocean, in principal pentru a ajuta un prieten, scriitor in timpul liber, inspirat literar si fin observator al ceea ce se intampla zilele astea in Romania; si care s-a blocat in itele lumii editoriale de carte. Dumnezeu stie de ce, desi el are cateva semnale. Ca sa il citez: “Am impresia ca realitatea o ia razna si depaseste net imaginatia”. Imaginatia propriului lui proiect. Dar poate nu doar a lui. Si aici intervine a doua mea miza.

As vrea sa aratam ca blocade si blocaje mentale, de comportament, traditionale por fi depasite. Nu prin “revolutii”, nu prin scandal, nu prin contestatii. Ci prin alte cai. Pur si simplu altfel. Ne ajuta tehnologia… Prietenul meu nu a scris o carte pentru bani. Sigur, orice om are asteptari de la propria lui creatie… Vrea ca lumea sa ii citeasca gandurile. A scris-o din pasiunea de a scrie. Si a vorbit despre o societate romaneasca tributara. Despre o clasa politica… asa cum o stiti. Despre o societate civila inerta; asa cum e. Doar ca a imaginat-o, dupa capul meu, cu multa inspiratie. Ii spuneam si lui, imi aminteste, ca structura, de acest film:

Nu, nu e despre spioni. Insa este despre pioni…

Cum ne puteti ajuta? Cititi. Comentati. Onest. Sincer. Si daca va place sau gasiti subiectul de dezbatut, dati mai departe.

Unde…? Lucram la asta. In esenta asteptam si sugestii. Cred ca va imaginati ca va fi in web 2.0. Cand…? Cat de curand. Tot demersul merita, la urma-urmelor, un pic de suspans 🙂 Simt ca o sa fie un proiect interesant. Deocamdata nu va pot spune decat… poza asta:

Va multumim anticipat!

W&T

Advertisements

One thought on “Un gand, un sprijin

  1. Mi de pare un proiect interesant si usor misterios cel putin acum in prima faza….
    Pe de alta parte as sa va informez cu privire la o indvertenta in ceea ce priveste o campanie in derulare pe internet si care probabil va poate interesa din punct de vedere profesional :)…
    Daca veti avea amabilitatea si curiozitatea va pot spune mai multe pe mailul Dumneavostra personal. Acest lucru il voi face din discretie pentru ca nu vreau sa par tentendioasa si rautacioasa la adresa anumitor invidivizi care au incercat sa faca un lucru bun dar al carui rezultat in pacate a iesit atlfel decat s-ar fi asteptat ei… din pacate :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s