Home

Sunt acele momente din viata care iti aduc aminte ca trebuie sa stai “treaz” permament. Momente in care trebuie sa urmaresti fiecare ungher al existentei tale si sa te asiguri ca ceea ce faci si spui are un sens, e credibil si, mai mult ca orice, e durabil.

Sunt momentele in care timpul curge intr-un ritm intens. Nu rau sau bine; nu surprinzator sau conform asteptarilor; nu neaparat repede… Doar intens. Intens in proiectele personale, intens in relatiile cu cei apropiati, intens in treburile profesionale.

Sunt acele perioade in care din momentul in care te trezesti pana in cel in care adormi, lucrurile se intampla in jurul tau sau tu le faci sa se intample in mod continuu… Fara ezitari… Fara “varianta alternativa”… Fara avertismente.

Sunt momentele in care trebuie sa fii “chezas”, tocmai pentru ca nimeni in jurul tau nu va face asta pentru tine. Sunt fazele care nici nu te epuizeaza, dar nici nu-ti lasa puncte de respiro… E ca si cum ai alerga pe o banda care se opreste cand vrea ea. Tu stii cand se opreste, sau speri ca se va opri la un moment dat si cauti sa iti gasesti tempo-ul mai ales ca banda se invarte cu viteze diferite si fara a avea un pattern pe care sa il deduci pe masura ce alergi. No warning, no second chance

Astea sunt dovezile vietii… living proofs… sunt momentele in care simti ca traiesti. Sunt momentele care iti confirma zicala: “ce nu te omoara te intareste“. Cum spuneam, nu sunt “de rau” sau “de bine”, ci doar momente dincolo de care trebuie sa fii pregatit sa iti asumi “caderea” sau sa savurezi momentele tihnite si sa constanti cu satisfactie ca esti ma intelept.

Sunt momenete care suna cam asa:

Ei bine, trec printr-o astfel de perioada… Iar acum, trebuie sa ma opresc din scris pentru ca banda incepe sa se invarta!

 

Advertisements

3 thoughts on “Dovezile vietii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s