Home

E un post prin care inaugurez o sectiune noua pe acest blog. E o sectiune in care voi starui asupra nevoii unei vieti balansate; nu neaparat intre “casa” si “munca”, ci mai degraba despre alegeri care ne justifica pasiunea si ne pot ghida catre o viata trainica.

Multe lucruri pe care le veti gasi in aceasta sectiune nu va vor fi straine; dar trec pe langa voi. Sunt si cititori care probabil traiesc deja o astfel de viata si abia astept sa ii cunosc sau chiar intalnesc. E viata in care iti urmezi, constant, chemarea si in care incerci sa iti transformi pasiunea (visele), cu mana ta, in realitate. E viata in care alegi sa te hranesti mai des cu lucruri facute de tine. In care iti intalnesti cat mai des familia si prietenii. In care iti dedici timp pentru cauzele unor oameni pe care nu ii ai aproape, dar pe care, cu mana ta, ii poti ajuta sa mearga mai departe.

Nu ar trebui sa fie o noutate. Cum n-ar trebui sa fie greu. E vorba de o viata rationala, durabila. O viata plina de senzatii, arome, apropiere, semnificatie si relevanta. O viata in care ambitiile se transforma in crez, iar vocatia in rutina autentica.

O viata plina de dovezi aflate la doar o intindere de mana…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s