Home

Da, azi Sokka face 2 ani! Nu stiu cand s-a intamplat, vad doar ce a crescut in casa. Un copil vesel, ghidus, poznas, rasfatat pe alocuri, istez, smecherit… dar plin de viata si curios ca un pui de matza!

Ce a mai facut in ultimele… 4-5 luni de la ultimul post despre ea?

Multe… a invatzat multe cuvinte, desi mai are pana cand va vorbi. Vreti sa stiti cum se spune la portocala? Pacuu’. Dar la Pitic? Pichi. Geaca se zice “gacea”. La CD… “disiu”. La gunoi ii zice “guniu”… Zice chiar si “uu’chii” (OK 🙂 ). A descoperit soarele, luna si stelele. A invatat sa mangaie animalele si plantele. Cu putin efort mananca singura cu furculita. Cand are chef, canta si danseaza.

Ii plac chestiile de baietei: masinile, camioanele, macaralele, manaieste sabia. A inceput sa faca lego, cuburi, puzzle-uri. In egala masura manuieste i-phone-ul mai bine ca mine… Ii place sa rasfoiasca toate cartile care ii cad in mana. L-a “invatzat” pe Alexandru ce Mare (Ada, pe numele lui de scena…).

Dupa pitici si Alba-ca-Zapada, i-a cunoscut pe Tom si Jerry, pe cei 101 dalmatieni, pe Aladin, dar si pe amicii din Ice Age, pe Wall-E si, mai mult ca orice – satisfactia lui tati-Takeda: ii place Star Wars!!!

Se aduna multe. Ii doresc o viata plina de lucruri dichisite si alese si oameni ca lumea, cum zicea bunica mea, in jurul ei. Cel putin la fel de multi cati am eu… Si-i mai doresc sa isi gaseasca vocatia, chemarea, cat mai repede, ca sa aiba o viata implinita si dedicata!

Astazi, la doi ani, cadoul meu pentru ea este filmuletul de mai jos si promisiunea ca pana la anu’ de ziua ei voi termina cartea la care am inceput sa scriu zilele astea.

La multi ani, Piti!

2 thoughts on “Sokka, 2Y

  1. E minunat sa redescoperi lumea din jurul tau prin ochii unui copil. Sa va traiasca si sa fie fericita, si voi alaturi de ea 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s