Home

Nu trece aproape o zi fara ca Sokka sa nu ne surprinda cu descoperirile ei. Scriam data trecuta despre cum a inceput sa ne imite. De curand a descoperit batutul din palme. Sigur, e total necoordonata, mai degraba bate palmele pe verticala decat pe orizontala. Dar le bate!

Vorbeste la telefon. Vorba vine… simuleaza! Imi e greu sa descriu cum tine telefonul la ureche. Din nou, imitatie.

Un alt lucru pe care il face mai nou este bine-cunoscutul “Bau!”. Va amintiti faza din Ice Age cu Diego si puiul de om?

Ei bine, dupa ce i-am facut o vreme lucrul asta, cu diverse haine sau paturi, sau pur si simplu dupa usi sau canapele, a inceput si ea sa faca “bau”. Cu noi; dar… si aici a fost frumusetea… si cu ea. In oglinda!

De cateva zile Sokka a desceperit mirajul oglinzii. Cam devreme, asa-i? Isi admira de exemplu gatelile pe care noi, de fun, i le facem cu batice sau alte hainute. Da fuga la oglinga, chicotind, intoarce capul in stanga si la dreapta… se amuza teribil. Iar azi, cum va spuneam, si-a facut singura “bau” la oglinda! Am ramas cu gura cascata.

Probabil ca e firesc la varsta asta. Probabil mult e instict si observatie simpla pentru ea, ii e la indemana sa “replice” ceea ce vede ca facem noi. Cert este pentru noi faptul ca din acest moment tot ceea ce facem sau spunem trebuie bine “dozat” pentru ca Sokka a intrat in faza de asimilare.

Mercy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s